background

Frisse, schone lucht, voor een beter en gezonder woon- & werkklimaat.

Schone lucht is cruciaal voor onze gezondheid. Hoofdpijn, vermoeidheid, allergieën; allemaal klachten die veroorzaakt kunnen worden door ongezonde lucht in huis. Daarom is het belangrijk om uw woning altijd goed te ventileren, zodat de ongezonde lucht vervangen kan worden door schone, stof-, vocht- en schimmelvrije lucht.

Omdat de kier- en luchtdichtheid van woningen is toegenomen, worden de meeste woningen vandaag de dag uitgerust met mechanische ventilatie. Mechanische ventilatie zorgt 24 uur per dag voor verse en schone lucht in alle woonruimten, zonder dat men hiervoor ramen hoeft open te zetten.

Wilt u frisse en gezonde lucht in huis? Huur het bij Hesi!

Met de Hesi Eco-fan houdt u vocht en schimmels buiten de deur en heeft u altijd lekker frisse en gezonde lucht in huis. Kiest u voor de Hesi Eco-fan, dan kiest u voor het beste dat de ventilatiemarkt te bieden heeft. Zowel op het gebied van energiezuinigheid, als betrouwbaarheid. In vergelijking met bestaande ventilatiesystemen, bespaart de motor van de Hesi Eco-fan ruim 83% op de elektriciteitskosten en levert voor dit type product een forse reductie van CO2-uitstoot.

De vochtsensor in de Eco-fan meet automatisch de luchtvochtigheid in uw woning en stelt automatisch de ventilatie bij. Staat u onder de douche? Dan gaat de Eco-fan automatisch aan. Zo zorgt u zorgeloos voor continu frisse en gezonde lucht in huis.

frisse gezonde lucht

Gemakkelijk en draadloos te bedienen

De Eco-fan is uit te breiden met een draadloze bediening. Het is ook mogelijk om meerdere bedieningssets aan te schaffen, bijvoorbeeld voor de keuken en de badkamer. Zo kunt u dan vanuit verschillende ruimtes in uw huis de ventilatie in verschillende woonruimten gemakkelijk bedienen of timers instellen.

Bespaar energiekosten met de Hesi Eco-fan

Onze duurzame Hesi Eco-fan kan een besparing van tot wel €60 euro per jaar opbrengen op uw energierekening! Deze besparing is vergelijkbaar met het gemiddelde jaarverbruik van een koelkast of wasmachine. Ook vermindert u uw CO2-uitstoot met maar liefst 127 kg per jaar en draagt u actief bij aan een beter milieu.

Hoe zorgt u voor frisse lucht in huis?

Interesse in het huren van mechanische ventilatie? Laat u adviseren!