Service - Hesi Limburg
Heerlen
Koperslager 14 6422 PR Heerlen 045 - 541 22 20
Maastricht
Sittard / Geleen

Storing cv ketel

problemen met uw verwarmingsketel

Het zou kunnen voorkomen dat een cv toestel plotseling uitvalt en een storing aangeeft. Deze storingscode kunt u zien op het display van de cv ketel. In veel gevallen kunt u zelf met een simpele handeling de storing verhelpen.

Geen warmte in huis

Controleer allereerst de batterijen van de kamerthermostaat en vervang deze indien nodig. Controleer of er voldoende water in het cv toestel zit.

Storing in de CV Ketel

Een storing wordt aangegeven door het knipperen van een letter/cijfercombinatie in het display. Druk op de knopje “reset” (of het knopje naast het driehoekje met !) en hou deze kort ingedrukt. Daarna heeft de ketel heeft 1 tot 2 minuten nodig om te resetten.

Indien de storingsmelding terugkeert, bel dan met Hesi en vermeld svp de storingscode hierbij. Onze 24 uur service zorgt ervoor dat de storing spoedig wordt verholpen.

Bijvullen

Bijvullen

van uw cv ketel

Uw ketel moet een waterdruk hebben tussen de 1 tot 2 bar. Indien de waterdruk te laag is, dient u water bij te vullen om cv warmte te krijgen en om schade aan uw verwarming te voorkomen. Een makkelijke handeling die u zelf kunt uitvoeren. Het wordt allemaal eenvoudig uitgelegd in de video hiernaast.

Hulp op afstand

begeleiding via SplashTop

In sommige gevallen kan het nodig zijn om aanpassingen in uw modem door te voeren. Bijvoorbeeld om een slimme thermostaat of solar-omvormer correct aan het internet te koppelen. Mocht dit nodig zijn, dan zullen wij samen met u een eenvoudige procedure doorlopen. De medewerker van Hesi zal u aangeven welke van onderstaande opties u kunt gebruiken.