Nefit en Hesi

Kwaliteit dat staat als een huis

  • Geen eigen investering nodig
  • Warmte zonder onverwachte kosten
  • Inclusief installatie, onderhoud en 24 uur service
  • Lage huur- of koopprijs
Heerlen
Koperslager 14 6422 PR Heerlen 045 - 541 22 20
Maastricht
Sittard / Geleen

Nefit-Hesi cv ketel

huren of kopen?

Waarom zou u onnodig geld uitgeven om uw huis te verwarmen? Wist u dat het huren van een Nefit- Hesi cv ketel zoveel voordelen biedt !

Huren

Huren van onze Nefit cv ketels is zorgeloos! De installatie, onderhoud, reparaties en de 24 uur service zijn namelijk volledig inbegrepen. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan, terwijl u wel de voordelen heeft van een modern Nefit cv toestel. Dit alles voor de lage huur v.a. € 29,- p/mnd. zonder zelf te investeren.

Kopen

Misschien wilt u toch liever uw cv ketel kopen..? Dan is dit uiteraard ook mogelijk bij Hesi. Vraag het ons ! Lees hieronder alles over de Nefit cv ketels.

Uw cv ketel vervangen?

Wij geven graag een vrijblijvend advies bij u thuis. Bel of mail ons hiervoor.

Nefit cv ketel

Welke cv ketel past bij u?

10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Goede service, snel herstel van de kleine lekkage Snelle service vriendelijk personeel
10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Adviesgesprek10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Super service Hesi heeft super werk geleverd: installatie nieuwe ketel en facilitering van de afvoer. Ook al moesten ze een keer extra terugkomen vanwege een verbouwing. Veel dank!
8
Aanbeveling: ja
Professionaliteit8
Adviesgesprek9
Communicatie8
Orde en netheid7
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Gedegen werk geleverd Gedegen werk geleverd
9
Aanbeveling: ja
Professionaliteit9
Adviesgesprek9
Communicatie9
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Prima installatie en info van en over nieuwe ketel Zie boven
8
Aanbeveling: ja
Professionaliteit8
Adviesgesprek7
Communicatie7
Orde en netheid8
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Top Goede service
9
Aanbeveling: ja
Professionaliteit9
Adviesgesprek9
Communicatie9
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: advies en installatie prima goe advies installatie op tijd begonnen verstrekte info tijdens verloop werk op geraamde tijd klaar
10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Adviesgesprek10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Goede informatie, netjes en vriendelijk. Ik kreeg een goede voorlichting, de monteurs waren erg vriendelijk, ze werkte netjes en ik kreeg een goede uitleg over de CV.
10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Adviesgesprek10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Zeer kundig en netjes De aanvraag en installatie van de huurketel verliep zeer vlot en ik was onder de indruk van de werkwijze van de installateurs. Ze wisten wat ze deden en dit alles zeer netjes en beleefd. Gaven goed antwoorden op mijn vragen.
10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Adviesgesprek10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Snel, deskundig en klantgericht
10
Aanbeveling: ja
Professionaliteit10
Adviesgesprek10
Communicatie10
Orde en netheid10
Datum:
Product: Cv-ketel
Ervaring: Perfect afgewerkt.Leuk personeel. De montageploeg was mooi op tijd. Hadden alle matriaal bij zich en hebben perfect werk verricht.
Bekijk alle 1910 reviews

Welke van de cv ketels past bij u?

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze verhuur  en verkoop cv ketels. Maar welke cv ketel het beste bij u past, hangt af van nogal wat situaties.  Bijvoorbeeld, hoe groot is uw gezin en woning. Natuurlijk willen wij u graag helpen om een verstandigste keuze te maken. Daarom is een gratis en vakkundig advies bij u thuis de beste keus.

Hesi Eco-comfort 2 Nefit

Hesi Eco-comfort 2 / Nefit

Bent u op zoek naar een degelijk, betrouwbaar, robuust en fluisterstil HR-toestel, dan is de Hesi Eco-comfort 2 een goede keuze. Dit toestel is gemakkelijk te bedienen, compact, energiezuinig en geproduceerd door Nefit. De twee uitvoeringen, de CW3 en CW4 verschillen in de liters warm water opbrengst.

Bekijk ook onze folder
Hesi-Premium2 cv ketel

Hesi Premium 2 / Nefit

Met de Hesi-Premium2 haalt u de nieuwste generatie HR-cv ketel in huis. Het is een verwarmingsketel die “meevoelt” en zichzelf programmeert naar uw warm watergebruik. Deze techniek zorgt voor extra energie besparing, een hoger rendement en royaal warm water. De cv ketel heeft een High Speed warmtewisselaar, de best presterende cv pomp en intelligente software.

Zie ook onze folder
Hesi-Nefit premium cv ketel

Hesi Premium 2 incl. 40 liter boiler / Nefit

De Premium2 CW6 uitvoering is gelijk bovenstaande cv ketel, maar is daarbij uitgerust met een 40 liter warm water boiler. Dit staat garant voor snel warm water comfort. Het energielabel vertelt hoe energiezuinig de cv ketel werkt. Deze Hesi Premium2 krijgt zelfs het label A+ in combinatie met de Hesi Smart / Nefit easy thermostaat.

Bekijk de folder
Hesi Nefit 9000i

Hesi / Nefit 9000i

De Nefit 9000i staat voor maximale prestaties. Deze Nefit is een topkwaliteit solo (alleen verwarming) HR-toestel: makkelijk, zuinig in gebruik en stil. Perfect te bedienen met de Hesi Smart / Nefit Easy thermostaat. De uitstraling is robuust en de vormgeving stijlvol. Te verkrijgen in 25, 35 of 50kW.

Daarnaast wordt, voor volop warmwatervoorziening,  de Nefit 9000i gecombineerd met een bijpassende boiler van 120 tot 1000 liter. Wat uw was- of douche gewoontes ook zijn, hoe vaak de warme kraan ook open gaat, hoeveel warm water er ook nodig is, de Nefit 9000i kan het moeiteloos aan.

Bekijk de folder

Meer Hesi producten

er zit veel meer in ons assortiment

Ook installeert Hesi energiezuinige producten zoals: CV-HR-combi verwarmings ketels zonnepanelen– Pv panelen, zonneboiler, woonhuis ventilatie, de Hesi Smart / Nefit easy thermostaat en de temperatuur regeling van Honeywell evohome. Vraag onze adviseurs hier naar.

Nefit en Hesi

lange ervaring en de hoogste kwaliteit

Nefit is een top merk op gebied van cv ketels en verwarmingssytemen. Sinds de introductie van de eerste Hoog Rendement cv-ketel is Nefit uitgegroeid tot het bekendste merk cv ketels. Cv ketels die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook uiterst betaalbaar.

Hesi werkt al sinds jaar en dag met Nefit / Bosch cv ketels. Onze kennis is de klanten tot voordeel. Wij kennen de cv ketels van Nefit immers door en door zodat wij u optimale service kunnen bieden. Tevens hebben onze monteurs alle onderdelen van onze Nefit / Bosch cv ketels op voorraad. Met Nefit en Hesi zult u nooit in de kou zitten.

Een stukje geschiedenis van Nefit

Nefit is in 1948 in Deventer ontstaan. De naam Nefit komt van Nederlands-Amerikaanse Fittingfabriek. In 1965 werd een staande gietijzeren cv ketel geïntroduceerd. In 1979 vond een Naar aanleiding van de oliecrisis introduceerde Nefit in 1980 de eerste cv ketel met Hoog Rendement, de Nefit Turbo.

De overheid stelde 1991 een subsidieregeling in voor HR-ketels in. Om zich op deze markt te concentreren, werden Nefit en Fasto in 1992 één bedrijf: Nefit Fasto B.V. In 1997 vierde Nefit Fasto het honderdjarig bestaan. In 1993 en 1994 werden de aandelen van Nefit Fasto verkocht aan Buderus Heiztechnik GmbH. Dankzij deze strategische alliantie steeg de export tot meer dan 50% van de totale omzet.

In 2004 werd Buderus overgenomen door de Robert Bosch Group. Hieruit ontstond Bosch Thermotechnik. Nefit maakt sindsdien deel uit van Bosch Thermotechnik. Door de reikwijdte van het internationale concern staat de HR-technologie van Nefit nu wereldwijd hoog aangeschreven en kan de thuismarkt worden bediend van een breed scala aan nieuwe, duurzame technologieën.De drie merken Nefit, Bosch en Buderus zijn met ingang van 2013 samengebracht in Bosch Thermotechniek B.V. Het sterke Nefit wordt het leidende merk voor consumenten, terwijl het merk Bosch zich gaat richten op industrie en utiliteit. Door deze efficiencyslag kunnen Nefit en Bosch Thermotechniek, relaties nog adequater bedienen.