background

Hesi E-boiler

Haal méér uit uw zonnepanelen

zonnepanelen & E-boiler; de perfecte combinatie

Heeft u ook uw woning verduurzaamd door te investeren in zonnepanelen? En nu even geen budget meer over om óók nog te investeren in een zonneboiler voor de verwarming van uw water of een systeem om uw ongebruikte stroom in op te slaan?

Dan is de E-boiler van Hesi de perfecte én betaalbare oplossing! Zo kunt u uw opgespaarde resterende zonne-energie optimaal gebruiken voor de verwarming van uw tapwater. Of het nu gaat om één kraan in de keuken of om meerdere tappunten.

Spoelen, wassen & douchen met de E-boiler van Hesi

Met de Hesi E-boiler kunt u uw overvloedige zonne-energie wél bewaren voor later. Uw zonnepanelen voorzien namelijk de E-boiler overdag (volledig) van elektriciteit van eigen productie. De E-boiler wordt vervolgens direct op de wateraanvoer van uw combi-ketel aangesloten. Op deze manier gebruikt u de door uzelf opgewekte stroom zo optimaal mogelijk en hoeft u minder terug te leveren aan het energienet.

Met de Hesi E-boiler kunt u uw overschot aan eigen stroom als warm water opslaan, voor later. Ook kan de Hesi E-boiler aangesloten worden op een tijdschakelaar, waarmee u ervoor kunt zorgen dat de E-boiler alleen overdag wordt verwarmd en ’s avonds uit staat. Hiermee kunt u flink besparen op uw gasverbruik!

elektrische boiler bosch
Bad vullen met elektrische boiler

E-boiler – een duurzame oplossing voor elk type huishouden, groot of klein

Onze E-boilers zijn compact en hebben slechts een elektriciteits- en wateraansluiting nodig. Daarom zijn ze zeer gemakkelijk en snel te installeren. Een luchtaanvoer- en een rookgasafvoerkanaal, zoals bij een geiser of cv-ketel, zijn hierbij ook overbodig.

Hiermee is de Hesi E-boiler een ideale warmwatervoorziening die vrijwel overal in huis geplaatst kan worden, zonder al te veel bouw- en breekwerk. De Hesi E-boiler is beschikbaar in verschillende capaciteiten, van 50 tot 150 liter en verwarmt uw tapwater tot maximaal 70°C.