background

Direct energie sparen met de Bosch EasyControl thermostaat van Hesi.

De juiste temperatuur, op de juiste tijd én op de juiste plek? Dat kan allemaal met de slimme EasyControl thermostaat van Bosch. Alles aan deze thermostaat is slim; van het stijlvolle en eenvoudige design tot en met het bedieningsgemak. Het display licht automatisch op als u in de buurt komt en kunt u met één vinger de temperatuur aanpassen. Ook ziet deze slimme thermostaat of er iemand thuis is en zorgt meteen voor de juiste temperatuur. Zo krijgt u nog meer grip op uw energieverbruik en helpt de EasyControl thermostaat u om uw energierekening te verlagen.

Ultiem bedieningsgemak; thuis én onderweg

Naast handmatige bediening op het mooie en eenvoudige bedieningspaneel van de EasyControl thermostaat, is het ook mogelijk om de thermostaat via een app te bedienen op uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft altijd de volledige regie over uw thermostaat. Naast dit bedieningsgemak geeft de thermostaat ook nog een automatische melding op de app bij eventuele cv-storingen. Zo bent u direct op de hoogte van eventuele storingen. Hesi kan vervolgens op afstand uw cv-toestel uitlezen, testen en resetten. Pure efficiëntie!

Slim geregeld, in elke woonruimte

De EasyControl thermostaat in combinatie met slimme radiatorkranen maken het bovendien mogelijk om de temperatuur on verschillende woonruimten afzonderlijk te regelen. U kunt vanuit uw app dan tot wel 19 verschillende woonruimten aansturen!

Ook laat de EasyControl thermostaat u middels een Eco indicatie weten of u zuiniger verwarmt dan normaal. Zo kan u uw energieverbruik actief verminderen. Ook is de EasyControl zelflerend; al uw instellingen en voorkeuren blijven automatisch bewaard. De EasyControl geeft u zo moeiteloos een hoog comfort én bespaart energie!

Geïnteresseerd in hoe u uw woning slimmer kunt maken met een EasyControl thermostaat van Hesi?