Vacature leerling monteur zonnepanelen bij Hesi in Heerlen

Leerling monteur zonnepanelen

Icon Full-time
Full-time
Icon Heerlen
Heerlen
Icon MBO
MBO
Jij staat graag in het zonnetje? Werkt graag op grote hoogte en zoekt nog wat extra (hoog)spanning? Dan ben jij de leerling monteur zonnepanelen die wij zoeken!
Functie
Over Hesi

Wat ga je doen?

Als leerling monteur zonnepanelen ga je meteen aan de slag als hulp monteur zonnepanelen. Samen met de monteur bezoek je elke dag nieuwe klanten. Dit doen jullie vanuit onze locatie in Heerlen. Je hebt de beschikking over modern gereedschap en machines. Naast het installeren zijn er ook dagen waarop onderhoud uitgevoerd wordt of storingen aan zonnesystemen opgelost worden. Kortom… geen dag is hetzelfde! Wanneer je volledig jouw draai gevonden hebt, bieden wij jou de mogelijkheid om een BBL opleiding te volgen tot volwaardig zonnepanelen monteur.
zonnepanelen monteur

Hesi is...

sinds jaar en dag een bekend gezicht in de installatiebranche in Midden- en Zuid-Limburg. Hesi, opgericht in 1933, heeft zich in de loop der jaren van lokale installateur doorontwikkeld naar een moderne, regionale onderneming met grote focus op service, kwaliteit en duurzaamheid. Hesi is een écht Limburgs familiebedrijf, waar met grote passie voor techniek wordt gewerkt. Wil jij aan een duurzame toekomst werken? Dan ben je bij Hesi aan het juiste adres.

Wat wij in jou zoeken

Requirement icon
Enige ervaring als zonnepanelen monteur
Requirement icon
Kennis van elektrotechniek
Requirement icon
In het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE
Requirement icon
Bereidheid om opleidingen te volgen
Requirement icon
Vriendelijk, accuraat, betrouwbaar en representatief
Requirement icon
Je bent pas tevreden wanneer een taak goed volbracht is

Wij bieden jou

Icon Goed marktconform salaris
Goed marktconform salaris
Icon Goede arbeidsvoorwaarden<br/>(CAO M&T)
Goede arbeidsvoorwaarden
(CAO M&T)
Icon Diverse<br/>opleidingsmogelijkheden
Diverse
opleidingsmogelijkheden
Icon 25 vakantiedagen
25 vakantiedagen
Icon Pensioenregeling
Pensioenregeling
Icon Werken in een<br/>jong en hecht team
Werken in een
jong en hecht team
Icon Vrijdagmiddag borrel
Vrijdagmiddag borrel

Grijp deze kans

Jij bent gek van techniek en wilt werken in het beste installatiebedrijf van Zuid-Limburg.
monteurs magazijn vacatures

Ga aan de slag bij Hesi!

Stuur dan eerst een korte sollicitatie via onderstaande knop. Mocht je een cv hebben, stuur dit dan ook mee (niet verplicht). Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met jou op. Indien wij jou geschikt achten maken we snel een eerste afspraak. En als er dan een klik is van beide kanten, dan volgt er een tweede gesprek waarin we alle details bespreken. Dan rest alleen nog jouw handtekening onder het contract en verwelkomen wij jou in ons team!

Hebben we jou overtuigd?

Stuur dan een mail met een korte motivatie (en eventueel jouw cv) naar Monique Meijers via onderstaande knop. Zij is ook het aanspreekpunt indien je nog meer vragen hebt: tel. 045-5412220 We zien je sollicitatie graag tegemoet!